Csoki tallér beváltás

Péntektől jöhettek beváltani ajándákra és/vagy törzsvásárlói kártyára a tanév során gyűjtött kék csoki tallérjaitokat. A lista a Játékforrásban tekinzhető meg személyesen.

NYÁRI SZÜNET

Még pár napig várunk szeretettel, majd július 27 - augusztus 6 között a Játékforrás nyári szünetre megy, a játékok pihennek. Augusztus 7-től várunk újra a hétköznapokon. A webáruház a nyári szünet alatt nem teljesít rendeléseket, fontos ügyekben e-mailben elértek minket.

ÁTALAKÍTÁS

A Játékforrás-Képességforrás komplexum átlakul, több új foglalkoztató szobánk épül és a bolt is átrendeződik. A bolt és a Képességforrás zavartalanul üzemel, a háttérben viszont zajlik az építkezés. Kérünk Titeket legyetek türelemmel ha kicsit hangosabbak vagy porosabbak vagyunk, március közepén már megújulva várunk.

NYITVATARTÁS VÁLTOZÁS

2017.01.02-től a Játékforrás Élménybolt nyitvatartása megváltozik:

Hétfő - Péntek: 14.00 - 20.00

Szombat: 10.00 - 14.00

SZAKSZOLGÁLTATÁSOK: BESZÉD GONDOK, ISKOLAELŐKÉSZÍTÉS

Pénteken délután logopédus, kedden délután fejlesztőpedagógus szakember várja a térítésmentes szolgáltatásra bejelentkezetteket. 20 perces beszélgetési időt biztosítunk bárki számára, akik szeretne velük valamilyen kérdést/ problémát megbeszélni, tanácsot/segítséget kérni.

Bejelentkezés: 371-0012

DIAVETÍTŐ JAVÍTÁS, RÉGI VETÍTŐK BEÜZEMELÉSE

Szívesen látunk bármilyen korú és fajtájú diavetítőt átnézésre, beállításra, javításra, sőt a generációváltást követő beüzemelésre. Ne dobd ki a régit, adj egy esélyt, hogy megjavíthassuk – az csak 1-2 diafilm ára és kb. 1 hét várakozási idő.

AZ ÓVODÁS ISKOLAÉRETT MÁR? AZ ISKOLÁSNAK TANULÁSI NEHÉZSÉGEI VANNAK? TANÁCSADÁS

Szívesen látunk csütörtök este a Játékforrásban ingyenes tájékozódó beszélgetésre, gyors felmérésre – ami megerősít abban, hogy semmi gond vagy éppen ennek megelőzésére még idejében érdemes szakemberhez fordulnod.

Bejelentkezés: 371-0012