Nyári hangulatú diafilm összeállításunk


MIÉRT VETÍTSÜNK DIAFILMET?

Nosztalgia játékaink közül természetesen nem maradhatnak ki a diafilmek sem: a régi jól beváltak, az örökzöldek és a teljesen újak.
A legkisebbekkel érdemes a mozgókép intenzív ingerei helyett egy-egy barátságos képkockán elmélázni, a betűk varázslatával ismerkedőknek örömteli élmény egy-egy ismerős képkocka szövegének kibogarászása. A diafilmvetítés technikájánál fogva módot ad arra, hogy a gyerek feldolgozhassa a képet, módja legyen kérdezni, választ kapni és megérteni a filmen látható történéseket, teret adva ezzel az óvodás korban kialakítható megfelelő szövegértésnek. A diafilmet csemeténkkel együtt nézzük (neki olvassuk), míg a videó és DVD filmnél hajlamosak vagyunk egyedül hagyni az élménnyel - mindkettőnknek szükségünk van ezekre a minden mást kizáró 15-30 perces, meghitt légkörben történő, egymáshoz is közelebb hozó örömökre.

DIAFILMVETÍTŐ

Mindig a Diafilmgyártóval azonos áron kínáljuk, jelenleg: 15480.-Ft/db
Sok családban őrzik a régi vetítőt, ami a szülők mesekincstárát vetítette. Akinek már nincs meg vagy javíthatatlanná vált, annak mi a két gyakorlatilag azonos műszaki paraméterekkel rendelkező forgalomban lévő vetítő közül a LED fényforrással rendelkező SPACE vetítőt kínáljuk.
A Játékforrás a SPACE vetítőket egyenként átvizsgálja, megfelelő működésüket ellenőrzi. A SPACE vetítő LED –es változata (ellentétben rosszhírű normál izzós elődjével) alkalmassá vált otthoni diázásra. A SPACE vetítő előnye az elemről üzemeltethetőség, a nagyon sok munkaórát bíró LED, a kellemes napsütötte színt kibocsátó fényforrás, a nem melegedő, könnyen tekerhető szerkezet és a mai gyerekek számára kellemes forma. A vetítő ára magában foglal egy diafilmet és mindig a legfrissebb képes diafilm katalógust. Mindezek miatt sokan választják a SPACE vetítőt, aminek modern változata sokáig és élvezhető módon fogja szolgálni kis gazdáját.

DIAVETÍTŐ JAVÍTÁS

Régi vetítőket januártól októberig (típustól függetlenül) szívesen fogadunk a Játékforrásban átnézésre, javításra, hogy sokáig szolgálhassák mindenki örömére kis gazdáikat. Minden év november-december hónapjában technikai okból a javítás szünetel. Sajnos alkatrészt már nem gyártanak a vetítőkhöz, de az esetek többségében beállítási hiba vagy olyan apró, könnyen orvosolható hiba teszi lehetetlenné a vetítést, amit meg lehet javítani. Ezt mi barátságos áron vállaljuk, érdemes behozni, hátha menthető a régi kedvenc.

DIAFILMEK

A Diafilmgyártóval azonos áron kínáljuk: 990.-Ft/db (darabszámtól független ár)
A Játékforrásban minden szalagos mesefilm folyamatosan megtalálható, magyar és idegen nyelvűeket egyaránt. Vannak csak nálunk kapható új filmek is és polcaink őrzik a sajnos kifutó filmek utolsó példányait. A választék több száz filmből áll, nálunk nem kell csak a legismertebbekre hagyatkozni és nem szükséges 2-3 válogatott kép alapján dönteni.
Mi ismerjük a filmek nagy részét és szívesen adunk tanácsot, a film kivehető a dobozból, életkor és téma alapján készült katalógusokban lehet a döntés előtt bogarászni. A vásárlások tervezhetők, hiszen a legközelebbi látogatás alkalmával is megtalálható lesz az összes film.
A vásárlás tervezésénél fontos figyelembe venni, hogy a diafilmeket nincs lehetőségünk visszavenni: sem csere, sem levásárlás keretében.
Előjegyzési lehetőséget biztosítunk: a címünkre (info@jatekforras.hu) érkezett előjegyzéseket összekészítjük és e-mailben visszajelezzük, ha lehet jönni értük. Ez a szolgáltatás térítésmentes és darabszám korlátozás nélkül igénybe vehető.
Csomagküldési igénnyel a Diafilmgyártó Kft-t kell megkeresni a www.diafilm.hu weboldalon keresztül, ilyen feladatot a Játékforrásnak nem áll módjában ellátni.

TELJES DIAFILM LISTA

A gyártó honlapján képes lista látható (egyidejűleg 20 db film rendelhető vagy készülék+bármennyi diafilm)

Otthoni leltározáshoz ezt ajánljuk

KIEGÉSZÍTŐK: DOBOZOK, BÁBOK, ALKATRÉSZEK

Kaphatók külön diatekercs dobozok, amelyekkel pótolhatók az elöregedett papír dobozok, cserélhetők az elrepedt műanyag dobozok vagy több részre bonthatók a nagyon hosszú diafilmek. Vásárolhatók 10 db-os gyűjtő dobozok, melyekben rendszerezetten és helytakarékosan tarthatók otthon a diafilmek. Egyes diafilmekhez plüssfigurák és/vagy társasjátékok is vásárolhatók. Az általunk kínált diafilmvetítőhöz pótizzó és minden szükséges alkatrész kapható.

ÁR ÉS MENNYISÉG

A diafilmek egységára mindig azonos a gyártói árral, mely jelenleg 990.-Ft, darabszámtól és fajtától függetlenül. A teljes kínálatból lehet válogatni, a dobozból –kellő óvatossággal- kivehető a megvásárlásra tervezett diafilm. Vásárlóbarát nyitva tartással, e-mailes előrendelési lehetőséggel, a szülő és gyermeke kényelmét szolgáló játszóházzal és folyamatos megtalálhatósággal igyekszünk a rendelkezésére állni, hogy ne csak a vetítés, hanem a diafilmek vásárlása is családi élmény lehessen.

Vissza a főoldalra