BEVÁLTÁSI IDŐSZAK !

SÁRGA színű, „2017.jún.1-30.” feliratú tallérok

2017. JÚNIUS 1-30.

Szeretettel várjuk vissza az év során szerzett csoki tallérok sárga papírjait, hogy ajándékkal köszönhessük meg, hogy az elmúlt játékévben megtiszteltek bizalmukkal és nálunk vásároltak.

GYAKORI KÉRDÉSEK A BEVÁLTÁSSAL KAPCSOLATBAN >>>

HOGYAN TÖRTÉNIK A BEVÁLTÁS?

A beváltó személy átnézi a kihelyezett beváltó listát, ebben szívesen segítünk. Eldönti, hogy mire szeretné beváltani a nála lévő csoki papírokat, kitölti a kapott BEVÁLTÓ JEGYET és ezzel a pénztárnál –a csoki papírjai ellenében- megkapja a kiválasztott játékokat. Aláírja a beváltó jegy átvételi részét és átadja pénztárosnak, aki aláírja a tallérok bevételezését.

MENNYI CSOKI PAPÍRT LEHET VISSZAHOZNI?

Bármennyit, már 1 db is ajándékra váltható, minél több van belőlük, annál nagyobb lehetőségek nyílnak meg a választásra.

HOZHATOM MÁS TALLÉRJAIT IS?

Természetesen igen, ajándékra ill. egyszerű TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA váltása esetén ennek semmi akadálya.

MIRE VÁLTHATÓK A TALLÉROK?

A boltban kihelyezett beváltási lista alapján bármire, bármilyen kombinációban, amire a beváltó személynél rendelkezésre álló csoki papír mennyiség elegendő.

HOL NÉZHETEM MEG A BEVÁLTÓ LISTÁT?

A Játékforrásban helyezzük ki június 1-30. közötti időszakra a beváltó listát, a játékokkal együtt, amit szívesen megmutatunk és segítünk a választásban.

RÁFIZETÉSSEL VÁLASZTHATOK-E MÁS JÁTÉKOT, MINT AMI A BEVÁLTÁSI LISTÁN SZEREPEL?

Nem. Ezeket a játékokat a Játékforrás valóban ajándéknak szánja, nem fizetési kedvezménynek, ezért a lista alapján választható játékokból kell találni megfelelőt. Szívesen segítünk a választásban, minden korosztályt és érdeklődési kört felölelő játékok szerepelnek a listán, tetszőleges, hogy valakinek 5 kisebb értékű vagy egy 5 tallér értékű játék a barátságosabb.

MI TÖRTÉNIK, HA NEKEM MÁR MEGVANNAK EZEK A JÁTÉKOK VAGY NEM TUDOK VÁLASZTANI A LISTÁRÓL?

Bízunk benne, hogy ajándék céljára vagy esetleg intézményi támogatásként (óvodának, iskolának, egyéb közösségeknek) méltó felhasználásra kerülnek azok a játékok, amelyek otthon már másodpéldányosok lennének vagy nem talál olyat közöttük, ami személyes érdeklődését felkeltené. A Játékforrásnak nincs lehetősége a listán szereplőkön kívül más játékokra váltani a csoki tallérokat.

A BEVÁLTÁSI IDŐSZAKBAN TUDOK MÉG CSOKI PAPÍRT SZEREZNI?

Nem, a csoki papírok gyűjtési ideje május 31-én lejár, június 1-től a vásárlások mellé már az új játékév csokijait adjuk.

MI TÖRTÉNIK, HA ELFOGY AZ ÁLTALAM A LISTÁRÓL KISZEMELT JÁTÉK?

Sajnos akkor mást kell választani. A játékokat feltöltjük a szükséges készletre a beváltási időszakra, de nyilván lehetnek olyanok, amelyek a vártnál nagyobb érdeklődést vonzanak, elképzelhető, hogy ezek a beváltási időszak vége előtt kifogynak és nincs garancia arra, hogy pótolhatók.

Mindig vannak a listán olyan játékok, amelyek nem fogynak ki, mert a bolt állandó készletét képezik.

TÖRZSVÁSÁRLÓ IS LEHETEK A TALLÉRJAIMMAL?

Természetesen, ennek feltételeit a Tallér gyűjtés menüpont alatt lehet részletesen megtalálni.

MI TÖRTÉNIK, HA MEGSÉRÜLT EGY CSOKI PAPÍROM?

A számunkra lényeges rész a kör alakú, dátummal ellátott felirat. Amennyiben ez egyértelműen azonosítható a megmaradt darabon, akkor elfogadjuk a sérült csoki papírt.

MI TÖRTÉNIK HA LEKÉSTEM?

A csoki papírok augusztus 31-én évülnek el, addig csak annyi történik, hogy egyre kevesebb elem marad a beváltási listán, ami rendelkezésre áll, de azokból még lehet válogatni.

A másik lehetőség, hogy a régi tallérokat fele arányban átcseréljük újakra.

MI TÖRTÉNIK, HA NEM TALÁLOM A CSOKI PAPÍRJAIMAT?

Sajnos ez nem jó hír, ezen még mi sem tudunk segíteni.

A RÉGI TALLÉROKAT IS BEHOZHATOM?

Igen, a régi, lejárt csoki papírokat fele arányban be tudjuk váltani új tallérokra.

VANNAK KÉPESSÉGFORRÁS TALLÉRJAIM, AZOK IS BESZÁMÍTANAK?

Ebbe a beváltásba természetesen nem, hiszen itt a játékév alatt összegyűlt Játékforrás csoki papírok beváltása történik. Alkalmilag kedvezményt tudunk adni a vásárlásból a Képességforrás csoki papíron megjelölt módon.

HA TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁT KÉREK, MI TÖRTÉNIK A MARADÉK CSOKI PAPÍROKKAL?

A törzsvásárló kártya igénylésekor fennmaradó csoki papírok természetesen ajándékra válthatók.

MI LESZ A RÉGI (LEJÁRT) KÁRTYÁKKAL?

A Törzsvásárlói kártyák (5%-os) 1 db csoki papír leadásával minden évben újra érvényesíthetők.

VISSZACSERÉLHETŐK-E A BEVÁLTÁSSAL SZERZETT JÁTÉKOK?

Nem, ezek ajándékok, amiket a csoki papírok fejében választott a beváltó személy. Esetlegesen előforduló hibás – hiányos játékok esetében természetesen a lehető legegyszerűbb módon segítünk a probléma megoldásában.

Köszönjük a bizalmat és a vásárlást, jó étvágyat, eredményes gyűjtést!